Warning: A non-numeric value encountered in /data/maguradonovaly/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 2185
Ingyenes
parkolási lehetőség
Egyből a Nova Hoľa alatt helyezkedik el
Kiválló
etkezési lehetőség
40 drb fekvőhely /
10drb szoba
Lehetséges tartózkodás állatok
Elfogadjuk
PARK SNOW CARD

Chata pod Magurou

Chata pod Magurou – turistaház, a Nová Hoľa ülőszékes sifelvonó alsó állomása mellett helyezkedik el, 40 fekhely + 2 potágyal.

A szobák 4 agyasak közös szocialis helységgel a folyosón, külön a ferfiak illetve a hölgyek számára..

Az épületben étterem, terasz, társalgó, TV, biliárd asztal található.

Gyors foglalás

DONOVALY

Kőrnyéke

Donovaly kiváló választás a nyári és téli turizmusra. Két síközpont (Záhradište and Nová hoľa), sífutó pályával, kerékpár utakkal és számos tanösvénnyel rendelkezik.

A hegyeken, réteken érezni, hogy kellemes az élet.
Az erdőkben, tisztásokon érezni a gyönyörű létet.

A természet tisztaságot és szépséget sugároz,
minden kőnek, fának és állatnak megvan a saját jelentősége.

PARK SNOW

Kiválló sielési lehetőségek allnák az ide látogatók részere, remek pályakkal a szlalom, lesiklás, sífutás valamint a snowboard szerelmeseire a legmagasabb szolgálati standardal. A mi siparkunban (Snow Donovaly) igénybe veheti a sí, snowboard kölcsönzést, sí-szervizt, valamint a sí iskolát a kezdők részere.

A vendégeink biztos nem hagyják majd ki az ejszakai sízést valamint a paraglidingot ahol madár távlatból is latmatják a behavazott hegyvonulatot.Az adrenalin sportok kedvelőinek ajánljuk a snowboardozást. Kiválló minűségű pályán amik rengeteg érdekességgel csábitják a sizőket mint például a freeriding, jumping, akadály sízés és számos atrakció a mi még önokre vár!

Központunk, PARK SNOW Donovaly, mely a téli pihenés kedvenc helye, szórakozóhelye akár siléceken, akár snowboardon, nyáron szórakoztató adrenalin központtá alakul át – Fun Arena Donovaly. Legnagyobb attrakciói a tobogán és bobpálya, kötélcentrum, mászó fal, mely (ebből a fajtából) a második legnagyobb Szlovákiában, továbbá bungee trambulinnal, 8 helyszínes trambulin , gyermek kötél centrummal és csúszdás ugrálóvár várja a látogatókat.

A nyári turisztikai szezon alatt is újra használhatják a Nová Holára közlekedő modern 6 személyes felvonót a TELEMIX Nová Holát. Jöjjenek és használják ki a gyönyörű táj adta lehetőségeket, majd tekintsék meg a gyönyörű kilátást Nová Holáról, Zvolenből, Alacsony -Tátrából és Magas -Fátráról.

 

...